דיני עבודה - שימוע

  • שימוע
    יג | 18/02/2009 09:55

    שלום! עובדת שמשום מה המנהלת הישירה שלה מיררה לה את החיים במשך שנה מאז עברה לעבוד תחת ניהולה, כתבה 6 מכתבים לתיק אישי ודאגה שאותה עובדת תזומן לשימוע במשרדים ראשיים. אותה עובדת עשתה שיעורי בית, הכינה מכתבי תגובה לכל אחד מהמכתבים לתיק אישי המגובים בעובדות, מהמכתבים משתמע שבכל אחד מהמצבים פעלה נכון ומלכתחילה הבעיות נוצרו בגלל תפקוד לקוי של המנהלת. את החומר ראה עו"ד מטעם הוועד , קרא את החומר והסכים שהעובדת צודקת לחלוטין, ואין שום סיבה לפטר אותה. התקיים שימוע בו דיברו על 3 מכתבים ולגבי כולם בשימוע התברר שהעובדת פעלה נכון והמנהלת שיקרה או סיעפה את הדברים. נקבע תאריך נוסף לשימוע, שבוטל מיוזמת ההנהלה. היום העובדת קיבלה מכתב בו כתוב "...לא אושר לך מועד שימוע נוסף..." מדובר במעסיק גדול מאד, היום גוף פרטי, בעבר היה גוף ממשלתי. לעובדת תנאי שכר טובים לפי החוזה הישן, העובדת בגיל לפני פנסיה וגרה באיזור מרוחק ממרכז הארץ, מה שעושה כמעט בילתי אפשרי למצוא מקום עבודה עם תנאים דומים. מה אפשר לעשות בשלב זה? מה המשמעות של המכתב? תודה

    • דיני עבודה - שימוע
      עו"ד רענן קריב | 18/02/2009 12:36

      את לא באמת מבקשת תשובה על יסוד המלים הספורות שכתבת, נכון? בלי לראות מה בדיוק כתבו לך, ומה הודיעו לך, אי אפשר להתייחס. לא ראיתי את המילה "פיטוירם" בכל התיאור שלך. אם יש ועד - היעזרי בו. אם הוא תמך בך - הוא ייתן גם סיוע משפטי.