חופשת מחלה לאנשי מכירות - המשך

  • תשלום חופשת מחלה לאנשי מכירות
    שרית | 18/02/2009 00:18

    במהלך ההריון הייתה לי פריצת דיסק ואת החופשת לידה "בלתי" בשכיבה בתום החופשת לידה עדיין הייתי מוגבלת למרות שקיבלתי זריקה אפידורלית לגב ועכשי אחרי חמישה חודשים שני עדיין סוחבת את המגבלות של האירוע הנ"ל אני נכנסת לניתוח פריצת דיסק אני מתפרנסת 90% עמלות למרות שקיבלתי חופשת מחלה לכל התקופה מתום החופשת לידה בגלל חששות איך הסתכלו עליי בעבודה הגשתי רק חלק מימי המחלה שקיבלתי ולפני שבועיים שהרגשתי הקלת מה התחלתי לעשות עבודה טלפונית מהבית ע"פ מגבלותיו שזה אומר קושי בישיבה ונסיעה ברכב ואני לא צריכה להסביר שעד היום מרבית עבודתי הייתה עבודת שטח בקיצור הגשתי חודש מחלה וקיבלתי חודש נוסף שזה ממחר שזה יום הניתוח ועד סיום ההחלמה מהניתוח לשאלתי : עבור ימי המחלה שהגשתי לא קיבלתי תשלום ונאמר לי שלאנשי מכירות זה רק ניצול ימי מחלה וקיבלתי רק עמלות מהעבר שהגיע עבורם תשלום היות ואני מתפרנסת מעמלות אין ספק שאת הנזק אני אראה בחודשים הבאים האם זו אכן המדיניות לאנשי מכירות ואיך מחושבים ימי מחלה לאנשי מכירות ?

    • חופשת מחלה לאנשי מכירות - המשך
      שרית | 18/02/2009 00:20

      פרט חשוב אני עובדת בחברה שש שנים ומעולם לא ניצלתי אף יום מחלה

      • דיני עבודה - דמי מחלה
        עו"ד רענן קריב | 18/02/2009 12:32

        קודם כל, אסור להגיע למצב בו עובד כלל לא יקלב שכר, וחובה לשלם לפחות שכר מינימום. לעניין דמי מחלה, יש לשלם את השכר הרגיל שהיה משתלם, בתוספת כל תוספת אחרת שמשולמת בדרך כלל.

        • דיני עבודה - דמי מחלה
          שרית | 20/02/2009 17:03

          אני עדיין לא מבינה איך מתבצע החישוב עושים מומצע של חודשיים אחורה ואם כן כמה חודשים אחורה בודקים לצורך החישוב ? ואם לא זו הדרך לחישוב אז איך מחשבים שווי יום מחלה לסוכן מכירות ?