דיני עבודה - פיצויי פיטורים

  • התפטרות לאחר חופשת לידה
    בר | 16/02/2009 17:40

    אני מתפטרת לאחר חופשת לידה ומגיעים לי - עלפי חוק - פיצויי פיטורין. עבדתי שנה ו-3 חודשים. הבנתי מחשבת השכר כי הפיצויים זה דרך ביטוח המנהלים שלי, האםזהנכון? אני חשבתי שזה משכורתאחת נוספת + יחסי עלעוד 3 חודשים. אשמח להבהרה תודה הערת מערכת: לקריאה נוספת: חוק פיצויי פיטורין

    • דיני עבודה - פיצויי פיטורים
      עו"ד רענן קריב | 16/02/2009 19:03

      השאלה היא מה אומר חוזה העבודה שלך. חלק מפיצויי הפיטורים אכן מופקד בביטוח המנהלים, אך ייתכן שעל המעסיק להשלים עד למשכורת ורבע. שוב - תלוי מה אומר חוזה העבודה.

      • חוזה העבודה אינו מציין דבר בקשר לזה-מה עושים?
        בר | 16/02/2009 19:29

        תודה עו"ד רענן.

        • במקרה כזה על המעסיק להשלים עד לפיצויים על פי החוק, ואם לא יש עילת תביעה נגדו.  לת
          עו"ד רענן קריב | 17/02/2009 09:28