דיני עבודה - חוק הקופאיות

  • לשבת בעבודה
    מוטי | 11/02/2009 16:29

    עבדתי כמנהל חנות ברשת מובילה המוכרת בגדים ובמשך כל התקופה בה עבדתי לא היה כיסא בחנות לא מאחורי הקופה ולא בחנות בכלל... כשפניתי לבוס שלי הוא טען כי יש כיסא במחסן להפסקות. האם זה חוקי?? אני יודע שחוק העבודה בישיבה נקרא גם חוק הקופאיות משמע שצריך שיהיה כיסא גם בדלפק הקופה בנוסף אני אציין כי בשעות הבוקר הייתי לבד בחנות כך שאפילו לשבת במחסן לא הייה ניתן אשמח לתשובה האם אני יכול לתבוע את החברה בה עבדתי עד לפני כמה ימים

    • דיני עבודה - חוק הקופאיות
      עו"ד רענן קריב | 11/02/2009 16:33

      החוק המכונה חוק הקופאיות" מקים לך עילת תביעה, בכפוף לבדיקת העובדות.

      • שאלה קטנה
        מוטי | 11/02/2009 16:39

        זאת אומרת שאני יכול לתבוע לפי מה שרשמתי בהודעה הקודמת? והאם יש לי סיכויים טובים לזכות בתביעה... *האם ידוע לך מהו הסכום לתביעה בגין עילה זאת?

        • קרא את הסתיגותי
          עו"ד רענן קריב | 11/02/2009 16:44

          יהיה זה בלתי אחראי לענות על שאלתך זו. יש לבדוק את העובדות ואת התאמת החוק להן. אתה נכנס לתחום של יעוץ משפטי פרטני והכנת תביעה. זה חורג מהמסגרת של פורום של שאלות ותשובות.