מכשיר טלפון

  • טלפון פרטי לשרות הבוס
    שמעון | 08/02/2009 17:24

    אני עובד בחברה ,הבוס מחייב אותי להיות זמין כל היום והלילה בטלפון הפרטי שלי ,העבודה מחייבת קשר טלפוני עם המשרד ואם אני מכבה אותו אני מפספס עבודות , אבל אני רוצה לפעמים שקט צהשיחות הפרטיות ואני לא יכול לסגור אותו , אם העבודה מחייבת טלפון למה הבוס לא מספק לי אחד כזה, השאלה שלי אם מבחינת החוק הבוס צריך לספק לי מכשיר טלפון

    • מכשיר טלפון
      עו"ד אריק שלו | 08/02/2009 23:00

      הבוס לא יכול לחייב אותך לעשות שימוש במכשיר הפרטי שלך.

      • אם אני בלי טלפון אין עבודה
        שמעון | 09/02/2009 07:13

        אם לא אקבל שיחות מהטלפון שלי, אז אני לא אקבל עבודה, את סידור העבודה אני מקבל בטלפון,לפעמים ניגמרת לי הבטריה ואני מפסיד עבודות

    • חפש מקום עבודה אחר
      שיר ורד | 10/02/2009 01:42

      אין חובה על מעסיק לספק לעובד טלפון. לא ברור הקשר בין הטלפון לעבודה. יתכן וחלה על המעסיק חובה לשלם לך על כוננות. אין שום סיבה שתצטרך להיות מרותק לטלפון 24*7 רק בשביל לקבל את סידור העבודה ואם המעסיק לא מסוגל לתת את סידור העבודה בזמן ידוע מראש חפש מעסיק אחר.