פיצויי פיטורים

  • פיצויי פיטורים
    איל | 08/02/2009 11:06

    שלום רב.אני עומד להיות מפוטר מעבודתי.אני חתום בהסכם אישי.ישנם שני סעיפים בחוזה שמטרידים אותי. האחד- "כל צד יהיה רשאי להביא הסכם זה  לסיומו בכל עת ומכל סיבה בהודעה מוקדמת בכתב של לפחות חודשיים מראש"-מה זה אומר לגבי זמן לחיפוש עבודה.האם אוכל להיעדר יותר בתואנה שאני הולך לראיונות?השני-"מוסכם על הצדדים שההפרשות והתשלומים לביטוח מנהלים או לקרן פנסיה יבואו במקום פיצויי פיטורים (לפי סעיף 14לחוק פיצויי פיטורים)"-אני מקבל ביטוח מנהלים וכן קרן השתלמות,האם זה אכן אומר מה שזה נשמע?שאינני זכאי לקבל שום פיצויים בעת פיטורים? כלומר, ברגע שאני הולך להיות מפוטר אני פשוט נשלח הביתה ללא שום סכום כספי?זקוק לעזרתכם בדחיפות שכן אני צריך להיערך בהתאם.תודה מראש על התייחסותכם.

    • פיצויי פיטורים
      עו"ד אריק שלו | 08/02/2009 22:49

      סעיף 14 אומר שאתה מקבל את קרן הפיצויים בין אם אתה מתפטר ובין אם אתה מפוטר.