הכל תלוי בהסכם הקיבוצי ואו האישי

  • התשלומים המגיעים לעובד בגין ימי חופשה לא מנוצלים
    ח. | 06/02/2009 22:10

    בתקופת העבודה העובד ביקש פדיון ימי חופשה צבורים והמעביד סרב לשלם. עם סיום יחסח העבודה, בפדיון ימי החופשה, האם העובד זכאי לתנאים סוציאליים בגין ימים אלו מפני שביקש פדיון בזמן שעדיין היה עובד החברה?

    • הכל תלוי בהסכם הקיבוצי ואו האישי
      ללא | 07/02/2009 11:25

      ככלל יש מקומות שהנוהג וההסכם הקיבוצי מאפשר את קבלת פידיון ימי החופשה ויש שלא בדוק זאת עם וועד העובדים ואו עם עו"ד

      • השאלה היא אם ניתן לקבל גם תנאים סוציאליים
        ח | 09/02/2009 12:04

        השאלה היא אם ניתן לקבל גם תנאים סוציאליים אם ביקשתי פדיון בתוך תקופת ההעסקה. תודה.

    • פדיון ימי חופשה
      עו"ד אריק שלו | 08/02/2009 22:16

      באפשרותך כמובן לקבל פדיון ימי חופשה בכפוף להתיישנות הקבועה בחוק.

      • השאלה היא אם ניתן לקבל גם תנאים סוציאליים
        ח | 09/02/2009 12:03

        השאלה היא אם ניתן לקבל גם תנאים סוציאליים אם ביקשתי פדיון בתוך תקופת ההעסקה. תודה.