כיום כל פיטורין צורך שימוע לפני כן

  • הודעה על אי חידוש תקן ברשות המדינה - האם פיטורין?
    מיכל | 06/02/2009 09:08

    שלום רב,זה 10 חודשים עבדתי ברשות המדינה על תקן זמני של משרת סטודנט. לאחר 7 חודשי עבודה עברתי למחלקה אחרת.אחרי כחודשיים וחצי של עבודה הבוסית שלי הודיעה כי היא לא מאריכה לי את התקן מכל מני סיבות של טיב העבודה שלי.שאלתי היא האם זה נחשב פיטורין?האם חלה על הנושא זכות השימוע?האם אני זכאית לפיצויים כלשהם?האם כמעט שלושה חודשים זה זמן שממנו אפשרי לפטר מי שעבד בכללי יותר זמן.

    • כיום כל פיטורין צורך שימוע לפני כן
      ללא | 07/02/2009 11:31

      לא כל כך ברור לי מה קורה במקרה שלך אבל אבל זכות וסמכות הפיטורין נתונה בהתאם למה שכתוב בתקשי"ר יש כמדומני פסק דין שבו מנהל מחוז במשרד הבינוי והשיכון מחוז דרום פיטר מישהו מהעבודה בית הדין פסל את הפיטורין לאחר שקבע שהפיטורין נעשו ללא סמכות ורשות.

    • פיטורים
      עו"ד אריק שלו | 08/02/2009 22:11

      מדובר בפיטורים, יש זכות שימוע, יש זכות לפיצויי פיטורים