דיני עבודה - ימי בחיר וימי הצהרה

  • ימי בחירה וימי הצהרה
    א.א.א. | 03/02/2009 19:15

    שלום אני עובדת בעמותה בתחום הרווחה . קבלנו חוזר מאת מנכל העמותה המודיע על ביטול 2 ימי הבחירה ו 2 ימי ההצהרה. האם הדבר אפשרי? תודה

    • דיני עבודה - ימי בחיר וימי הצהרה
      עו"ד רענן קריב | 03/02/2009 19:48

      ימי בחירה וימי הצהרה אינם קבועים בחוק. אינני יודע על מה מבוססים יחסי העבודה בעמותה, האם על הסכם קיבוצי או חוזים אישיים. בכל אופן, אם ימי בחירה וימי הצהרה היו חלק מתנאי העבודה של העובדים, אין המעסיק רשאי לבטלם חד-צדדית.