תביעת מקום עבודה- דיני עבודה

  • תביעת מקום העבודה
    אבי | 29/01/2009 10:20

    שלום...אני עוזב את מקום העבודה שלי בגלל בעיות שמיעה שנגרמו לי עקב עבודתי שם.אם אני יוכל לתבוע אותם על הנזק שנגרם לי אם אתפטר?

    • תביעת מקום עבודה- דיני עבודה
      עו"ד אקרמן לילך | 29/01/2009 11:29

      ראשית, באם אינך יכול להמשיך לעבוד שם עקב בעיות רפואיות עליך להביא אישור מרופא תעסוקתי ואם המעסיק לא יוכל למצוא לך עבודה אחרת שתתאים למגבלות שלך אז ההתפטרות תהיה בדין מפוטר. לגבי הנזק שנגרם לך- אם תוכל להוכיח כי הנזק נגרם בשל העבודה תוכל להיות מוכר בשל תאונת עבודה- פנה לפורום ביטוח לאומי / לתבוע בנזיקין- פנה לפורום נזיקין