פשיטת רגל ופירוק תאגיד (זכויות עובדים)

  • תביעת חוב וביטוח זכויות עובדים
    שי | 18/08/2009 14:57

    ? עבדתי בחברת הייטק במשך שנה. חלק מהזמן החברה הייתה בהקפאת הליכים עד שעברה למצב של פירוק. המפרק היה הנאמן בהקפאת ההליכים. מכיוון שעבדתי שם שנה אני זכאי לפיצויים. מילאתי את הטפסים הנחוצים ושלחתי גם למשרדי הכנ"ר וגם למשרדי המפרק. זה קרה לפני 3 חודשים. מלפני חודש וחצי התקשרתי לביטוח הלאומי תחום זכויות עובדים ונאמר לי שלא הגיע אליהם כלום. התחלתי להיות בקשר עם המפרק(או מישהו שעובד תחתיו) ונאמר לי שטפסים אושרו ועברו לביטוח לאומי. אולם הכסף עוד לא נכנס ובסניף הראשי היכן שמטפלים שנושא יש עיצומים ואין מי שיגיד לי היכן אני עומד. מה עליי לעשות הבחור של המפרק הוא די חרטטן(מנסיון של שנה אינטרקציה עימו) ואני לא מאמין למילה שיוצאת מפיו. איך אני אמור לפעול? תודה מראש.

    • פשיטת רגל ופירוק תאגיד (זכויות עובדים)
      אורנה | 19/08/2009 00:05

      שלום לך, למרות העיצומים העבודה הפנימית נמשכת כרגיל. אם אינך מצליח ליצור קשר טלפוני שלח פקס' בנושא: לבירור פרטים נוספים אפשר לפנות למוסד לביטוח לאומי, המשרד הראשי, תחום ביטוח זכויות עובדים, טל' 02-6463020 בימים א, ו- ה בשעות 15:00-12:00, פקס 02-6535851. ניתן גם לפנות דרך פנו אלינו-האגף לפניות הציבור, אם מיצית את הדרכים לבירור. דרך טופס בירורים אישיים לא ראיתי את האופציה לפניה למשרד הראשי,תחום ביטוח זכויות עובדים,הפניה היא רק לסניפים המטפלים. בהצלחה.

      • פניה לתחום זכויות עובדים בפשט"ר או בפירוק
        סיגלית ש. עו"ד | 20/08/2009 16:14

        אכן, אין מענה טלפוני בפשט"ר בגלל "עיצומים". מכיון שתחום זה מתנהל במשרד הראשי מוצע לך לפנות ישירות לפניות הציבור. כל פניה באמצעות פניות הציבור במשרד הראשי מתועדת, ממוספרת ומחייבת תגובה מהתחום הרלבנטי. הפניה אינה נסגרת עד למשלוח תשובה אליך. לפיכך מסלול זה הוא היעיל ביותר עבורך. היתרון בפקס הוא הנחות. החיסרון הוא, שאין לך דרך לוודא קבלת הפקס כל עוד אין מענה טלפוני.