היתר בניה

  • היתר בניה לגג שבור
    תיקי | 10/12/2010 15:01

    עו"ד שזר נכבדי מתשובתך לשאלתי "היתר בניה ...גג" אני מבין שבכל מקרה עלי לפנות לעיריה עם מהנדס, אך מה קורה אם הסכנה היא מיידית ,ואין זמן למסלול ,אפילו קצר, צריך לתקן וזהו! מה דעתך על מצב זה תודה גדולה תיקי וזו היתה תשובתך הראשונה: העירייה לא מחוייבת לתקן גג רעוע. ההיפך, באם תודיעי על המפגע, יתכן כי יחייבו אותך להרוס או לתקן את המבנה בתוך איקס ימים. אם ברצונך לתקן את המפגע, יש להגיש תוכניות מסודרות, מי שמגיש את התוכניות יכול לציין את דחיפות המקרה - וניתן יהיה לקדם את התיק. אבל את לא צריכה עו"ד , פני למהנדס שיכין לך תוכניות הוא כבר יסביר לך מה צריך לעשות. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום. האמור לעיל לא בא במקום ייעוץ משפטי

    • היתר בניה
      עו"ד שזר תומר | 11/12/2010 23:39

      שוב פעם, זה לא כל כך שאלה משפטית - אלא הנדסית. פני דחוף למהנדס, שיבדוק לך האם אפשר לתקן דחוף ולהגיש את התוכניות רטרו, או שיש איזה פעולה דחופה שניתן לבצע מול העירייה. דרך אגב, תיקון - לא דורש היתר. הריסה ובניה מחדש של משהו שונה - כן. תומר שזר, עו"ד ומגשר. מנהל הפורום