אי מענה של המפקחת

  • אי מענה של המפקחת
    עכגע | 08/12/2010 23:22

    היה מקרה ששכן שלח דרך עורך דינו כמה וכמה מכתבים למפקחת ובסוף המפקחת החליטה שהוא צריך להיות בועד הועד שהיה הכין מכתב ובו חובות הדיירים וסכום שיש בקופה וכל המכתב ניתן לועד החדש כדי שיחתום שהוא מקבל את הועד עם מה שהועד היוצא מעביר לו אך הועד שאמור להיות הועד החדש מסרב לחתום נשלח מכתב למפקחת שהוא מסרב לחתום אך המזכירה אמרה שאנחנו לא חייבים לענות לך האם הם חייבים לענות ?

    • אי מענה של המפקחת
      עו"ד שזר תומר | 10/12/2010 11:11

      צר לך, אך התיאור העובדתי שלך לוקה בחסר. מה כוונתך מכתבים למפקחת? האם מדובר בתביעה, ביחס למה? האם יש החלטה של המפקחת ? אם כן, מה היא אומרת בדיוק? לאחר התשובות על שאלות אלו, אנסה לעזור לך. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.

      • בסדר הסביר את עצמי
        עכגע | 10/12/2010 11:37

        היה משפט בין הועד לבין דייר האחר בכלל שלא קשור לסיפור פה שלא שילם ועד הקיצר המפקחת חייבה את הדייר לשלם ) עכשיו ישנו שכן אחר (שמעוניין מאוד להיות בועד עשה אסיפה והחתים את רוב הדיירים ושלח באמצעות עורך דינו את הפרוטוקול של האסיפה על התיק שבו תבעה הועד את הדייר (לא יודע אם מותר לעשות מה שעשה אבל זה מה שקרה !) הקיצר המפקחת נתנה החלטה שהדייר שהביא את החתימות צריך להיות בועד עד פה נניח והכל בסדר הועד שאמור לצאת הכין את הדברים שצריך לעבור לועד החדש כמו סכום בקופה כמו חובות הדיירים ולבסוף שהועד החדש יחתום על שהוא קיבל את הקופה ואת מה שהדיירים חייבים ומה שנכתב אך הועד החדש מסרב לחתום על זה (מדוע איני יודע) אז נשלח למפקחת מכתב שהועד החדש מסרב לחתום על שהוא מקבל את הקופה (אני שולח לך את המכתב ותחתמי אותו את או תגידי מה עושים) לאחר כשבועים שלא מגיע שום מענה אני שואל את המזכירה מדוע אתם לא עונים המזכירה טוענת שאין בחובתם לענות ולך.*** לכן אני שואל האם המפקחת חייבת לענות (כי המטרה היא להעביר את הקופת הועד כפי שהחליטה המפקחת ) אך כאזרח שומר חוק אני רוצה שהעברת הקופה תעשה כחוק וכדין ותהיה על חתימה שאכן הוא קיבל זאת

        • החלטה של המפקחת
          עו"ד שזר תומר | 10/12/2010 11:46

          עכשיו הבנתי... תראה, צריך לנסח את הבקשה או ההודעה למפקחת בצורה קצת אחרת, ולהסביר את הנושא ברמה יותר עובדתית כמו שעשית כאן, ואז אכן המפקחת יכולה להתערב בעניין וליתן החלטה. למזכירות אין שיקול דעת כאן. אתה מגיש בקשה וצריך לקבל החלטה כתובה. אם אין החלטה אפשר לבקש בקשה למתן החלטה.

          • תשובה נשלח מכתב
            עכגע | 10/12/2010 12:35

            אכן נשלח למפקחת מכתב שהועד הזה מסרב לחתום ומה ניתן לעשות ? אך לאחר שראיתי שהמפקחת לא נותנת תגובה אחרי יותר מ14 יום החלטתי לברר מה קורה ושאלתי את המזכירה והמזכירה אמרה שאנחנו לא צריכים לענות (זאת אמרת שהמפקחת לא צריכה לענות ככה היא אמרת בעצם) ולך** (התיחסה בצורה מזלזלת) לכן אני שואל האם המפקחת צריכה לענות לך (ובקשר לרמה עובדתי אני הקלטתי את השכן הזה וניתן לשמוע בהקלטה שהוא אומר שהוא מסרב לחתום ואז במחינת עובדות העבודות כל העבודות שציינתי כאן הם אמת) לכן השאלה האם מותר להם לא לענות לי כמו שהמזכירה טוענת או שמה אני יכול לעשות בנושא ? תודה

            • מפקחת על המקרקעין
              עו"ד שזר תומר | 11/12/2010 23:32

              באם הצלחת להבין אותך עד הסוף. אכן היא צריכה לתת תשובה מנומקת לבקשה שלך. תגיש שוב בקשה למתן החלטה, עד שהיא תיתן החלטה. תומר שזר, עו"ד ומגשר. מנהל הפורום