הצמדות על הגג.

  • גג משותף והצמדה - שיהוי
    דני | 05/12/2010 14:17

    שלום, רכשתי לפני כשנתיים דירת גג שעליה בנוי מבנה ועליו דודי השמש של הדיירים. השינוי בוצע לפני כ-17 שנה כאשר השטח המשותף סופח לגג והוחלף בשטח שעל המבנה שעל הגג. אני לא הייתי חלק מכך ורכשתי את הדירה כפי שהיא היום. לאחרונה, הדיירים טוענים כי השינוי נעשה שלא בהסכמה וכי הם מבקשים להשיב את המצב לקדמותו, היינו, הורדת הדודים תוך יצירת רכוש משותף חדש על חשבון הגג שלי. הפעולה המשפטית האחרונה שנקטו הייתה לפני כ - 15 שנה ושנזנחה עוד אז ולא המשיכו את ההליך. שאלתי היא: 1. האם ישנה פה תקנת השוק מאחר ורכשתי את הדירה על סמך נסח טאבו שמצמיד לי את כל הגג. 2. האם ניתן לטעון טענת שיהוי מאחר והדיירים בבירור זנחו את טענתם כבר ב 1995 כאשר התחילו את ההליך המשפטי אך לא המשיכו אותו. תודה רבה.

    • הצמדות על הגג.
      עו"ד שזר תומר | 05/12/2010 20:57

      יש לבדק מה מצב הרישמוי. כלומר, האם כיצד התשריט של הגג רשום כיום, ואז ניתן יהיה להתקדם. תומר שזר, עו"ד ומגשר מנהל הפורום.