בקשה לפטור ממס שבח

  • חתימה על טופס ורוד (בקשה לפטור ממס שבח)
    אורן | 29/11/2010 11:06

    שלום רב, מה קורה כשצריך המוכר לחתום על הטופס הנ"ל (מדובר בהעברה ללא תמורה בין אחים) והוא נמצא בחו"ל ? האם ניתן לחתום עליו בשמו באמצעות ייפוי כח בלתי חוזר שמייפה את העו"ד שערך את ההסכם או ייפוי כח נוטריוני או שמא רק המעביר/המוכר הוא זה שצריך לחתום?

    • בקשה לפטור ממס שבח
      עו"ד שרון עזרא | 29/11/2010 13:39

      על הבקשה לפטור יכול לחתום רק המוכר. אם הוא לא מצא-שלחו לו הטופס לחו"ל, שיחתום בפני קונסול ישראל שם