צביעת דירה לאחר סיום חוזה שכירות

  • צביעת דירה שכורה
    אנונימי | 01/11/2010 23:31

    שכרתי דירה לשנתיים לאחר תקופת השכירות אני אצבע את הדירה כמוסכםאך בעל הדירה דורש שאצבע גם את הדלתות והמשקופים למרות שכשקבלתי את הדירה הדירים הקודמים (שהיו כאן ארבע שנים)לא צבעו אותם ,והדלתות עם בלאי סבירמה נכון משפטית אשמח לקבל ציטוט מהחוקבתודה מראש

    • צביעת דירה לאחר סיום חוזה שכירות
      עו"ד שרון עזרא | 02/11/2010 18:09

      השכל הישר, נסיבות העניין והעבר עליו הצבעת, ואני מניחה שגם רוח חוזה השכירות מדבר על צביעה בלבד של הקיר, ולא של המשקופים.