שיפוצים על ידי ועד הבית

  • מרכז שלא כדין

    שלום במידה ונבחר ועד חדש וצריך לעשות נניח שיפוץ למשהו הדיירים דורשים (נניח מס' מעוט של דיירים ) אך יש דרישה למרכז כדין והועד לא עושה מרכז כדין האם חובה לדיירים לשלם על ביצוע השיפוץ הנדרש או מאחר ולא בוצע מרכז כדין ניתן לא לשלם ?! מה ניתן לעשות במקרה הועד החליט לא לעשות מרכז כדין (ובמידה והרוב קבע שאין בעיה שהיה מחיר גבוה יותר מאשר זול יותר מן הסתם לא ניתן לדעת כי הועד יכול לסחוב איתו דיירים אחרים דרך שוחד האם עדין ניתן לעשות משהו ?) ברצוני להבין את הנוהל של דרישה מהועד על תיקונים ועל המרכז שהועד אמור לנהל

    • שיפוצים על ידי ועד הבית
      עו"ד שרון עזרא | 12/10/2010 09:26

      ועד הבית איננו מחויב לערוך מכרז. החלטה על ביצוע שיפוץ, שאיננו לצורך תחזוקה שוטפת, טעון הסכמת כל הדיירים ואם זו ניתנה- על הדיירים להשתתף בעלות השיפוץ. בברכה, שרון עזרא, עו"ד מנהלת פורום נדלן

      • תשובה

        ואם זה זיפות גג ? זה תחזוקה שותפת ? אז הוא כן צריך ? לעשות מרכז ? אך ורק במידה וזה לא תחזוקה שותפת לועד יש זכות לא לעשות מרכז אבל חייב הסכמת כל הדיירים במידה ויש שלא מסכים הוא לא יכול או שהרוב קובע ?