תוספת

  • לעו"ד עזרא-טאבו
    ד. | 13/09/2010 19:06

    שלום רב, בהמשך לתשובתך בנוגע לרישום בטאבו, האם אין שום דרך לחייב את הקבלן לשלם את חובותיו לפני שלא מותירים לדיירים כל ברירה אחרת ובכלל על איזה סכומים מדברים כשמדובר על חובות של קבלן שהדיירים צריכים לספוג?. מדוע אין שום דרך מבחינת המדינה לאלץ אותו לשלם את חובותיו ואיך ייתכן שאדם שחייב כספים לראשות מקומית (שהיא חלק ממשרד ממשלתי) לא מאולץ לשלם את חובותיו בנקיטת פעולות שונות כמעצר וכד' על-מנת להפעיל עליו לחץ?. בנוסף, רציתי לשאול האם הזמן הרב שחלף למן הכניסה לדירה עלול להיות בעוכרינו ומה הדין לגבי מכירת דירה אם זה יהיה על הפרק. בתודה ד.

    • תוספת
      ד. | 13/09/2010 19:12

      מדוע רשות מקומית לא פועלת נגד "גורמים גדולים" החייבים לה כספים?. האם אין לה אינטרס שהחייבים לה ישלמו את כל חובותיהם עד השקל האחרון? ואיך ייתכן שבעיריה עם כל הכוח שיש לה לא פעלו נגדו?.תודה

    • המשך תשובה
      עו"ד שרון עזרא | 14/09/2010 14:32

      יש דרכים לחייב הקבלן לשלם את חובותיו, אבל אם לקבלן אין כסף-זה לא יעזור..