פינוי שוכר

  • שכירות- דרישה לפינוי
    אלונה | 13/09/2010 13:11

    גרנו בדירה בשכירות 7 שנים. החוזה היה אמור להסתיים ב12.2009. אבל עוד ב2007 שולם מראש לעוד 41 חודשים שיתחילו ב12.2009. . התשלום נעשה מראש. לא נחתם חוזה, אך קבלתי אישור וקבלה + צלום צ'יק . באישור מצויין  ששולמה שכירות ל41 חודש החל מתאריך...האישור הוא של עורך דין + חותמת של בעל הדירה. באישור מצויין שתוך 14 יום יחתם חוזה, ולמרות שעברו 9 חודשים לא נחתם חוזה. בעל הבית לא מוכן לחתום על חוזה. בעל הדירה הודיע כי יגיש תביעת פינוי בטענות ש 1- הדירה לא שופצה כפי שסוכם. (אין הגיון בטענה זו -עלי  לציין שכן שפצתי, וגם אם יש טענות תמיד אוכל להוסיף ולשפץ לפני פינוי הדירה..) הודיע כי ישלח שמאי אדריכל לבדיקת הדירה. 2- טענה נוספת שאני הדייר העיקרי.ולא זו היתה כוונתו.. הדירה על שם אחותי, אני ערב, ובנוסף מצויין שאני יכול לגור בדירה.אחותי אכן חולה, חלק מהזמן מאושפזת , ומגיעה לסופי שבוע. אז מה? זה הבית שלה , ובו היא גרה, אני אימי והמטפלת. (מצויין שגם אימי והמטפלת רשאיות לגור בדירה). לדעתי בגלל המחיר הנמוך ששלמתי, 500 דולר לחודש, כשהמחיר כ2000 דולר לחודש- אך שלמתי מראש, בעל הבית מחפש אמתלות לפנותני. אודה לכם על חוות דעתם. נ-ב האם הערבים עדיין תקפים,? שכןעברו 9 חודשים מאז לא חודש החוזה.

    • פינוי שוכר
      עו"ד שרון עזרא | 13/09/2010 18:44

      המקרה בעייתי שכן ההכרעה תיפול ע"ס העובדות בפועל, שכן חוזה לא קיים. וכל צד טוען אחרת. יש לפנות לייעוץ משפטי על מנת שיבחן את מכלול העובדות וייעץ בהתאם