בנייה על שטח של ההורים

  • בניית דירה בשטח של הוריי דחוףף!!
    מור | 30/08/2010 19:33

    אני משוחרר מהצבא כשנה ומוכר כחייל בודד ,אני רוצה ליבנות דירה בשטח של ההורים שלי על חשבון הפיקדון הצבאי,אני צריך להביא אישורים (אישור זכויות ,ונוסח טאבו למשרד הביטחון כדי שיממנו לי את זה.. ויש בעיה גדולה שהבית והשטח רשומים על ההורים שלי והאישור של הטאבו שאני צריך להביא צריך שיהיה רשום שהבית על שמי או שטח מה אני צריך לעשות כדי ליבנות עוד קומה ולקבל את הכסף ממשרד הביטחון?

    • בנייה על שטח של ההורים
      עו"ד שרון עזרא | 31/08/2010 09:38

      השאלחה כללית מידי.לא ברור לי מה הם דרישות משרד הבטחון.אם הם קובעות כי עליך להיות הבעלים של הנכס- ייתכן שאינך יכול לעמוד בתנאים אלו, ללא הסכמת הורייך להעביר לך הבעלות-כולה או חלקה.