פינוי בטרם עת

  • פינוי דירה לפני סיום חוזה שכירות
    ואדים | 30/08/2010 12:10

    שלום. לפני כחודש ימים שכרתי דירה . בחוזה שכירות יש סעיף שבמידת הצורך בעלת הדירה רשאית להודיע מראש כחוש ימים על בקשת פינוי דירה. לצערי הרב היא כרגע מבקשת ממני להתפנות וטרם מסרה את תאריך לפינוי. האם אני חייב להתפנות? כי רק לא מזמן נכנסתי לדירה תודה מראש

    • פינוי בטרם עת
      עו"ד שרון עזרא | 30/08/2010 14:23

      חוזה יש לקיים בתום לב. על פניו נראה כי דרישת הפינוי איננה בתום לב, נוכח העובדה כי רק עתה חתמת על חוזה.

      • פינוי בטרם עת
        ואדים | 30/08/2010 14:52

        תודה על התשובה מהירה. אז כמו שאני מבין שאני לא חייב להתפנות? לטענת בעלת הדירה שנפרדה מבן זוגתה לפני שבוע הוא למגורים של בעלת הדירה.

        • סיום תקופת השכירות
          עו"ד שרון עזרא | 31/08/2010 09:30

          אני אומרת שהכל תלוי בסיבה לסיום השכירות.אם היא ידעה מראש שהצפי לביטול הינו מוחשי-אין זה הוגן היה מלכתחילה להשכיר לך.אם זה קרה מנסיבות בלתי צפויות-אזי הטעמים משתנים.

          • סיום תקופת שכירות
            ואדים סוחין | 31/08/2010 12:20

            תודה על התשובהבעלת דירה טוענת שעזבת בית  שלמבן זוגתה היה בלתי צפוי אבל לדעתי היא ידעה שתעזוב בשלב מסיום כי אמא שלי עבדה בתור סייעת לבן זוגתה (אדם מבוגר וחולה) ועוד לפני חתימת חוזה היו בנהם ויכוחים ומריבות  והיא אף עזבה לכמה ימים את הבית.צרפתי את החוזה , ישמח אם תעברי אליו תודה רבה מראש

          • סיום תקופת שכירות- המשך חוזה
            ואדים סוחין | 31/08/2010 12:22

            להלן המשך חוזה

          • המשך תקופת שכירות
            ואדים סוחין | 31/08/2010 12:23

            המשך חוזה - דף אחרון

            • המשך תשובה
              עו"ד שרון עזרא | 31/08/2010 17:39

              במסגרת הפורום אין באפשרותינו לעיין בהסכמים.

              • תגובה לתשובה
                ואדים סוחין | 02/09/2010 07:14

                הבנתי. בעלת הדירה מבקשת כמו שרשום בחוזה לפנות את הדירה ב 1 לאוקטובר. לא קבלתי הודעה בכתב רק בעל פה.במידה ואני לא מוצא דירה ולא מתפנה האם היא יכולה להשתמש בצק על 3 חודשי שכירות (שזה ציק לתשלום נזקים או במידה ואי תשלום שכר דירה ) ושטר ביטחון ?ומה עוד מותר או אסור לה לעשות בכדי לפנות אותי?תודה מראש

                • לך לעורך דין  לת
                  אכלת לנן הראש | 10/09/2010 06:47