הטרדה של שכן

  • הטרדות בלתי פוסקות מצד השכנים
    רעיה | 30/08/2010 12:00

    שלום רב , אני לא בטוחה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה אנחנו גרים בבנין של עמידר , שכל הדיירים הם אנשים מבוגרים או נכים אנחנו כבר 10 שנים סובלים משכנים שמטרידים אותנו (פיסית/נפשית) השכנה המטרידה לפני 10 שנים הייתה וועד הבית של הבניין והעלימה כספים של הדיירים מרגע שהעניין התגלה היא התחילה לשלוח את בנה שנמצא בטיפול פסיכיאטרי להתנקם בשכנים , שזה כלל פגיעה פיסית של בעלי (כנה 100% ) שני שכנים מבוגרים – יש כתב אישום וגם פגיעה ברכוש – פריצות לדירות ופגיעה ברכבים של הדיירים כמה פעמים - יש כתב אישום בחלק מהמקרים המסכנה הייתה שבנה לא היה שפוי בעת המעשה – אישור שהופק שנה וחצי לאחר המקרה כרגע האם (השכנה) מנסה להתנקם בנו בכך שהיא ממשיכה להגיש נגדינו טביעות לבית משפט לטביעות קטנות ומשטרה תיקים לדוגמא: משטרה ובית משפט לטביעות קטנות – התחברות פיראטית לHOT (הופק אישור מחברת HOT על חיבור חוקי בתקופה זו ) – הטביעה על סך 18000 ₪ בית משפט - לשון רע – הטביעה על סך 60000 ₪ במשפט האחרון במאי 2009 התקבלה החלטה בבית משפט שבנה צריך להיות בטיפול פסיכיאטרי במשך כל התקופה בנה נראה לא צלול (נראה תחת השפעת אלכוהול ) חיינו של כל הבניין הפכו לסיוט , אנחנו לא מוצאים שום דרך להפסיק זאת רוב הדיירים חיים בפחד מהמשפחה הזאת כל הבניין מתקיים מקצבאות של המדינה ובגלל זה תציבינו מוגבל מה אפשר לעשות במקרה הזה ? האם יש מישהו שיכול לעזור לנו לחזור לחיים נורמאלים ?

    • הטרדה של שכן
      עו"ד שרון עזרא | 30/08/2010 14:19

      את מעלה מספר סוגיות, ויש לבחון,לאחר התייעצות עם עו"ד, מה הדרך המשפטית הנכונה להתמודד משפטית מול כח אחד מהם, אם בכלל. לשם בחינה כזו יש לקבל ממך פרטים נוספים. אנא פנו לייעוץ פרטני.