אנא תפני את השאלה לפורום דיני משפחה

  • העברת מקרקעין אגב גירושין
    שרון | 18/08/2010 14:50

    שלום, שאלתי היא כזו: הסכם גירושין שקיבל תוקף של פסק דין קובע כי הבעל ימכור לאישה את זכויותיו במקרקעין. ידוע לי כי מכירה שכזו אינה מחויבת בתשלומי מס (שבח/מכירה/רכישה), אך האם עדיין יש לערוך את כל הפרוצדורה של מכירת נכס? כלומר, שטרי מכר ואישורי עירייה? אני מעדיפה לבצע זאת לבד ללא עורכי דין (מטעמים כלכליים), ואפשר להחתים את פקיד הלשכה על השטרות. האם יש צורך בהערת אזהרה לטובתי? אשמח לקבל כמה עצות בטרם אבצע פעולות. בתודה מראש, שרון

    • אנא תפני את השאלה לפורום דיני משפחה  לת
      עו"ד טלי קסלר | 19/08/2010 10:05

      • הליך העברת הזכויות בלשכה.. מה קשור עו"ד למשפחה????
        שיר | 21/08/2010 12:25

        אני זקוקה לייעוץ לגבי העברת הזכויות ורישומן בלשכת הרישום! הייתכן שלא קראת את שאלתי בטרם ענית? הכותרת אולי מטעה?!