מחסנים בבית משותף

  • מחסנים בבנין משותף
    יוסיפון | 17/08/2010 15:17

    חברי הפורום שלום, רכשתי דירה בבניין משותף. המחסנים בבניין משותפים כך שלכל 4 דירות יש מחסן. המחסנים רשומים כתת חלקה בנסך הטבאו, ומצויין החלק היחסי שלי במחסן יחד עם עוד שלושה בעלי דירות. יש לציין כי המחסנים אינם ממוספרים. אני יודע מבעל הבית הקודם מהו המחסן שלי, אך לצערי אין ברשותנו מפתח. עם השנים הדיירים כנראה החליפו ביניהם מחסנים והמחסן אשר רשום על שמי התמלא כבר ב4 דיירים. פניתי לוועד הבית על מנת שיעזור לי לאתר את המחסן בו למעשה חסר דייר, אך כל בקשותיי נדחו. מה ניתן לעשות במצב זה, ועל מי בעצם האחריות לחלוקת המחסנים בצורה תקינה? איך אני יכול לשכנעו לעזור לי במסגרת החוק? האם אני יכול בינתיים לעכב את תשלומי ועד הבית עד לפתרון הבעיה או לפחות לכינוס אסיפת דיירים לבירור הסוגייה?

    • מחסנים בבית משותף
      עו"ד טלי קסלר | 18/08/2010 13:29

      אין קשר לוועד הבית והוא לא הגורם המוסמך והרלבנטי לטפל בבעיה. עליך לעמוד על מימוש זכויותייך ביחס למחסן שאתה רשום כבעלים שלו. תפנה בדרישה בעניין לדיירים אשר עושים במחסן זה שימוש. אם לא יתייחסו לדרישתך תוכל לפנות בעניין לבית המשפט הרלבנטי.

      • איך אפשר לדעת מנסח הטאבו מהו המחסן המדויק?
        יוסיפון | 18/08/2010 14:45

        המוכר ציין בפניי מהו המחסן שלי. אך האם יש דרך לדעת בוודאות מהו המחסן שלי? יש בבניין 6 מחסנים ו24 דירות אך הם לא ממוספרים או משהו