העברת זכויות דיירות מוגנת

  • בעית הוכחת מגורים בדירה מוגנת
    דבורה | 16/08/2010 16:27

    לעו"ד הנכבד שלום דייר מוגן בדירה שבבעלותי נפטר,וילדיו רוצים לזכות בדיירות המוגנת כממשיכים ,בבקורי הרבים בדירה ....(לפחות אחת לשבוע) לא ראיתי שגרים בבית,אפילו לא נוספו רהיטים מיטות וכדומה,ואין סימנים מובהקים למגורים של מישהו ,מלבד הדייר שנפטר.נכון שבחודשי חייו האחרונים דאגו בני המשפחה לסעוד אותו במחלתו ואף ישנו שם בחילופי משמרות. אציין שכל הילדים מבוגרים בעלי משפחות גדולות מאד. אני משוכנע שיורשי הדייר המוגן יביאו עדים מקרב השכנים,והם עלולים להיות אמינים על השופט! האם הסימנים האובייקטיביים ככרטיסי אשראי,כתובת בתעודת זהות (וממתי)מלבד הנפטר. האם דוגמאות למכתבים שונים מגורמים ניטרליים כמכתבי פרסום,חשבונות לתשלום,וכד".ינטרלו עדויות שכנים,(כי הקשר בין משפחת הנפטר עם סביבת המגורים הוא טוב וארוך שנים רבות עם הסביבה) ,אך אני יודע שמלבד טפול ושמירה בהתחלפות בני המשפחה(כפי שראוי לעשות למען האבא)לא גר אף חד במובן הסביר והידוע של מגורים מאד אודה לך על רעיונות נוספים להוכחת מגורים בדירה הנ:ל ושוב תודה על עזרתך דבורה

    • העברת זכויות דיירות מוגנת
      עו"ד שרון עזרא | 16/08/2010 19:18

      הוכחת מגורים בדירה יכולה להיעשות בכל מיני דרכים. אם רק דרך אחרת, והמבחן הוא אוביקטיביות הראיות ומשקלן. כמו כן, יש פסיקה הקבועת האם סוג ה"מגורים" צריך להיות קבוע/ מתמשך וכד. מומלץ כי תפני ליעוץ משפטי בדחיפות לעו"ד הבקיא בתחום דיירות מוגנת. בברכה, שרון עזרא, עו"ד

      • תודה רבה מדבורה
        דבורה | 17/08/2010 07:57

        אני מודה לך מאד ואעשה כעצתך דבורה