פינוי קרוואן ללא אישורים

  • קרוואן על משבצת בניה ללא אישורים - במושב
    אמיר | 03/08/2010 12:18

    שלוםלאחרונה קיבלתי מכתב ממנהל מקרקעי ישראל שעלי לפנות תוך 30 יום קרוואן שמשמש למגורים, תחת הכותרת בניה בלתי חוקית. עלי לציין כי אני משלם ארנונה למועצה המקומית כבר10 שניםא. יש התיישנות במקרה כזה?ב. האם יש דרך לדחות מועד זה, כלומר למשוך זמן אולי מספר שנים? ג. מהם ההשלכות של אי פינוי הקרוואן ? מהם הקנסות ?ד. כאדם המתמצה בתחום מהי דרך הפעולה המומלצת ?בברכה ותודהאמיר

    • פינוי קרוואן ללא אישורים
      עו"ד טלי קסלר | 03/08/2010 21:38

      אין קשר בין העובדה שמשולמת ארנונה לבין הזכויות של המינהל לנקוט בהליכים ביחס לקרוואן. אין התיישנות במקרה כזה. הדרך להשהות את ההליכים היא להגיש בקשה "להכשיר את השרץ", במידה וזה בכלל אפשרי. מומלץ לפנות לעורך דין שבקיא בתחום לקבלת ייעוץ.