השכרת מחסן

  • שכירות מסן
    שירה | 02/08/2010 07:44

    שלום רב, בחודש שבעבר בעלי השכיר לשכר שטח + מחסן למטרת מכירת חומרי בניין , נעשה חוזה שכירות מחסן רגיל. לאחר כחודש התחילו להגיעה תלונות מהשכנים שמדובר בפגיעה באיכות הסביבה. האם יש בסיס לטענות מסוג זה ומה מדיניות החוק אשמח לעזרתך, תודה

    • השכרת מחסן
      עו"ד שזר תומר | 02/08/2010 11:43

      אם בפועל - המקום הפך לאזור תעשיה וכל יום מורידים שם סחורה ומעמיסים- אתם בבעיה. אם מדובר באחסון חד פעמי, לא תהיה בעיה. צריך יותר פרטים.

      • המשך לשאלה - שכירות מחסן
        שירה | 02/08/2010 12:01

        ראשית תודה אל תשובה המהירה , אני רוצה לפרט: מדובר במחסר במושב בשטח פרטי שלנו, מחודש זה מחסן + שטח מושכרים לצורך מחירת חומרי בניין (מכל סוגים), כך שיגיעו מאשיות ולקוחות, האן מדובר בפגיעה באיכות הסביבה ומה ניתן לעשות כדי לשפר את איכות הסביבה ולהמשיך את השכירות

        • השכרת מחסן
          עו"ד שזר תומר | 02/08/2010 23:52

          צריך לבדוק את התוכניות במקום, והאם ניתן לבצע בשטח, פעילות שהיא למעשה בעלת אופי של אזור תעשייתי.