באופן חד משמעי לא (מבחינה חוקית)

  • אני זכאי וקבלתי דירה עמידר אבל פלשתי לדירה אחרת ש
    שמעון | 16/07/2010 16:55

    אני זכאי לדירת עמידר יש לציין שאני אדם חרדי ועמידר נתנו לי דירה באזור חילוני מאוד ואף נדקרתי כתוצאה מעימות עם השכן שנודע לי שהתפנתה דירה באזור אחר פלשתי אליה רציתי לברר האם אני יכול להמשיך ולהתגורר בדירה באופן חוקי

    • באופן חד משמעי לא (מבחינה חוקית)
      masada | 17/07/2010 12:31

      משרד הבינוי והשיכון, האחראי על נכסי עמידר אינו מאשר דברים כאלו.יחד עם זאת, לפנים משורת הדין לפעמים ניתן לוותר על דירה אחת תמורת האחרת, במיוחד אם תוכל להוכיח שהדירה הראשונה הייתה לא מתאימה באופן קיצוני ושבאופן שרירותי ואולי אפילו מגמתי, לא הציעו לך לעבור לדירה השנייה, וזאת על אף העובדה שהעלת טענה כזו.

    • עמידר
      עו"ד שזר תומר | 17/07/2010 22:26

      ניתן לבצע החלפת דירות בעמידר, אבל בהסכמה והתכתבות ולא ע"י פלישה לא חוקית.