מיסי ועד בית

  • מיסי ועד בצ'קים דחויים לאחר מועד מסירת החזקה בדירה
    יהודית | 15/07/2010 19:41

    שלום רב, לפני כ6 חודשים חתמנו חוזה לרכישת דירה, ע"פ ההסכם מועד העברת הבעלות הוא ב15.7.10. בין הזמן שחתמנו חוזה לזמן מסירת החזקה הוחלט באסיפת ועד בית על זיפות הגג ותיקון שביל הגישה. את התשלומים גבו ב 4 שיקים דחויים. 2 מתוך הצ'קים כבר נפדו (היו מיועדים לתאריכים מוקדמים יותר) ו 2 נוספים יגבו לאחר שהדירה תהיה בבעלותינו. על פי הרשום בחוזה: "כל המיסים כולל וועד הבית אשר חלים או יחולו או יוטלו עד למועד מסירת החזקה יחולו על המוכר וישולמו על ידיו" על מי מוטלים התשלומים של 2 השיקים האחרונים? המוכרים טוענים שהתשלום מוטל עלינו, עורך הדין שלנו טוען שהתשלום מוטל על המוכר וועד הבית לוחץ... אנא דעתכם החוקים שתתקבל כפשרה בינינו. בתודה מראש!!

    • מיסי ועד בית
      עו"ד שזר תומר | 17/07/2010 22:11

      מקרה גבולי - זה לא ממש תשלום חודשי של ועד הבית, ומי ש"נהנה" מתשלום זה הוא יותר אתם... מנגד האם זומנם לאסיפה, האם יכולים להצביע?

      • תודה על התגובה והמשך
        יהודית | 18/07/2010 07:43

        לא זומנו לאסיפה ואיננו יכולים להצביע. האסיפה התקיימה לפני חודשים מס' והוחלט בה על התשלום. בכדי להקל על הדיירים הוחלט שהתשלום יתבצע בצ'קים דחויים..

        • מיסי ועד בית
          עו"ד שזר תומר | 18/07/2010 22:48

          לכאורה החוזה והנסיבות מצדדים בכם, אבל כמובן, שרצוי שעו"ד שערך את החוזה ויש בידיו את כל הנתונים הוא שיתכן את התשובה לעניין זה. בהצלחה.