מתקן לתליה

  • מתקן לתליית כביסה בחזית הבית
    אמיר כהן | 02/07/2010 13:24

    לכבוד "פורום נדל"ן ודיני מקרקעין" שלום רב. הנני שוכר יחידת דיור בבנין מגורים עם חזית לכיוון הכביש,כאשר נחתם החוזה עם השוכר לא שמתי לב שאין מתקן לתליית כביסה והנ"ל לא טרח ליידע אותי. ברצוני לציין ששטח יחידת הדיור הוא 37 ממ"ר ואני נאלץ לתלות כביסה באמצע הסלון על גבי מתקן תלייה נייד. רציתי לדעת אם זה חוקי מבחינת העייריה {לשוכר אין בעיה עם זה}שאני אחבר על קיר החזית של הבניין את מתקן התלייה שבכוונתי לרכוש? נ.ב.חזית הבית פונה לכיוון הכביש,היא היתה{לפני חלוקת הדירה ל-3 יחידות}סלון הבית 'עם ויטרינה ותריסים רגילים{הבניין לא חדש,דיי ישן}. אודה על תשובתכם וייעוצכם. בתודה מראש:אמיר כהן

    • מתקן לתליה
      עו"ד שזר תומר | 02/07/2010 21:43

      אמיר, ברמת העקרון חל איסור על התקנת מתקנים בחזית הבית, ללא היתר. אם כי, ישנם עיריות רבות שאינם אוכפות זאת. הייתי ממליץ לפנות לעירייה (מחלקת הנדסה) ולברר את הנושא.