פירוק שיתוף

  • כתב תביעה לפירוק שיתוף
    שי | 01/07/2010 00:52

    בס"ד אשמח לקבל את הפרטים הבאים: 1. איכן ניתן להשיג דוגמא של בקשה לפירוק שיתוף (לא מדובר בדירה של זוג נשוי). 2. כ- 14/16 רוצים לפרק, אך יתרת השותפים הינם יורשים שלא ביקשו לקבל צו ירושה, וגם אינם מתכוונים לעשות כן, איך מתגברים על כך. 3. איזה מאמץ שהושקע בחיפוש אחר מקום המגורים של השותפים ושלא העלה תוצאה, יביא לכך שבית המשפט יתן תחליף המצאה, בהנחה שמדובר באנשים שמתגוררים בחו"ל. בתודה מראש

    • פירוק שיתוף
      עו"ד טל רכניץ | 01/07/2010 23:50

      הפורום אינו המקום המתאים לקבלת דוגמאות לכתבי בי דין. כל בעל זכויות במקרקעין לפי חוק המקרקעין יכול להגיש בקשה לפירוק השיתוף, כנגד השותפים למקרקעין ו/או מי שזכאים להירשם כבעלים. כשתפנו לבימ"ש, סביר להניח שבימ"ש יקבע אכן תחליף המצאה. בכל מקרה, בנסיבות שתיארת, ממש מומלץ לפנות לעו"ד בעל ניסיון בעניין, בהצלחה.