פיצוי בגין נזק שנגרם לשכן בעת השיפוץ

  • פתרון עם השכנה.
    ורד | 30/06/2010 14:30

    רכשתי דירה ועשיתי שיפוץ-השיפוץ נמשך כ3 חודשים בערך ומכתוצאה זו נפל כמה אבני חיפוי אצל שכנתי וביקשתי סליחה שאני אסדר לה את זה. לא נמצאה האבן המתאימה.הפכנו את כל העולם .אמרתי לה גם אם היא רוצה שהיא תחפש ותביא נעשה לה את העבודה ברצון רב.הקבלן גם לקח על עצמו את הדבר ולא מצא את האבן ואמר לי ברגע שנמצא נעשה לה את העבודה. תאמת לא נעים לי ממנה. האם אני יכולה אולי להציע לה פיצוי כספי? אני לא רוצה שמחר מחרתיים היא תתבע אותנו.הבנתי משכנים אחרים שהיא שכנה לא כל כך נעימה.איתי עדיין לא היה שום בעיה.אבל היא די מדברת כאילו עשיתי לה את זה בכוונה מה שלא. ואני מדברת איתה ממש יפה אני לא רוצה צרות. (הקבלן שלי בכלל אומר של החיפוי שלה מודבק לא טוב בכלל ושאני אצלם את מה שנפל כי מחר מחרתיים היא עוד תגיד שכל החיפוי שלה בגללי-צילמתי תאמת).האם היא יכולה לעשות לי משהו?יש לי אחריות של שיפוץ הקבלן לא מתנער - אומר ברגע שנמצא את האבן נבצע את זה אבל הוא לא מצא וגם אני ובעלי הלכנו וחיפשנו איפה לא..

    • פיצוי בגין נזק שנגרם לשכן בעת השיפוץ
      עו"ד טלי קסלר | 30/06/2010 18:23

      אם לא תמצאו את האבן המתאימה את יכולה להציע לה פיצוי כספי בסכום שיהיה מקובל על שתיכן. בכל מקרה, אם אתן מגיעות להסכמה ואת משלמת לה מומלץ להחתים אותה על מסמך שעם קבלת התשלום אין לה כלפייך כל תביעות ו/או דרישות נוספות.