סכסוכי שכנים-מה עושים?

  • סכסוך שכנים
    איריס | 29/06/2010 11:21

    שכנה שגרה מעליי בכל פעם שהיא מטפלת באדניות ומשקה אותן אני מקבלת מטר של חול ומים שניתזים ונשפכים על החלונות והתריסים שלי. כל פניותיי אליה הן ללא הועיל , בנוסף לכך שהיא מתעלמת מפניותיי היא גם נמנעת מלהניח צלחות מתחת לאדניות שייקלטו את המים העודפים בעת שהיא משקה, תשובתה לעניין היא "אלו החיים". מדובר בחזית בניין כך שגם לא אוכל להתקין גגון . בערבי קיץ חמים אני ובני משפחתי נאלצים בשל כך לגור בבית סגור ומוגף ותריסים מלוכלכים . פניתי למשטרה ולתרבות הדיור תגובתם היתה שהם לא מטפלים בסכסוכי שכנים וזה מפנה אותי לשני. אודה להדרכתכם בעניין.

    • סכסוכי שכנים-מה עושים?
      עו"ד עזרא שרון | 29/06/2010 14:20

      ניתן להגיש תביעה למפקחת על בתים משותפים. ראה מאמר שפרסמתי באתר זה שעניינו "המדריך המקוצר לפתרון סכסוכי שכנים". בעילת מטרד- יש להגיש תביעה לבית משפט שלום. בברכה, שרון עזרא, עו"ד מנהלת פורום נדלן

      • בקשר למאמר"המדריך המקוצר לפתרון סכסוכי שכנים".
        ורד | 30/06/2010 14:38

        אפשר לינק למאמר לא מצאתי בכל האתר.תודה.