נכס שלא רשום על שם הבעלים

  • נכס אשר לא נרשם בטאבו על שם הוריי - פס"ד הצהרתי
    ליפז | 29/06/2010 10:24

    הנני יורשת של נכס אשר לא נרשם בטאבו על שם הוריי שנפטרו. בהסתכלות על נסח הטאבו ניתן לראות ששם המוכרת אשר מכרה את הדירה למוכרים של הוריי עדין רשומה וללא תעודת זהות. יש לי את חוזה המכר מהזוג שמכרו להוריי אך אין לי את החוזה אשר נחתם בין המוכרת ולזוג שמכר להוריי ז"ל. האם הפיתרון הוא פס"ד הצהרתי? ומי הם הנתבעים במידה ואני תובעת? 2 העסקאות נעשו לפני שנת 66. מה עלי לעשות?

    • נכס שלא רשום על שם הבעלים
      עו"ד עזרא שרון | 29/06/2010 14:18

      ככל הנראה, לא יהיה מנוס מהגשת תביעה לפ"סד הצהרתי. הנתבעים הם כל המוכרים הלרנבטים לדורותיהם. בברכה, שרון עזרא, עו"ד מנהלת פורום נדלן