תשובה לצחי מאת עו"ד תומר שזר

  • הפיכת הגג של השכן למרפסת
    צחי | 23/06/2010 09:48

    שכני גר מתחתיי והוא ביצע תוספת בנייה ל 2 חדרים נוספים כך שהגג שלו ממש מול הדירה שלי בחזית ואני יכול לצאת לגג ולהשתמש בה בתור מרפסת , בביתי ישנם תריסים ישנים שנפתחים עם הרצועה שמותחים אותה ובעצם כאשר אני פותח את התריסים המרפסת חסופה מולי ואני יכול לעבור אלייה חשבתי אולי לעשות מביתי גרם מדרגות קטן של שלוש מדרגות וכך אוכל לעבור בקלות למרפסת , השינוי היחידי שאני מתכוון לעשות בחזית הבניין הוא הוספת מעקה בטיחות סביב הגג של תוספת הבנייה שאלתי אם לזה צריך היתר או לא ?

    • תשובה לצחי מאת עו"ד תומר שזר
      תומר שזר, עו"ד | 23/06/2010 13:27

      לפי מיטב ידיעתי אתה צריך היתר

    • הפיכת הגג למרפסת
      עו"ד טלי קסלר | 23/06/2010 13:47

      יש צורך בהיתר היות וכעת משתנה השימוש של הגג - מגג בלבד הוא הופך לגג שמשמש כמרפסת.