רישום הערת אזהרה על הערת אזהרה

  • מכירת דירה יד 2 שלטובת המוכר רשומה הערת אזהרה בלבד
    חן | 20/06/2010 00:21

    מדובר בעסקת מכירת דירה יד 2. לטובת המוכר רשומה הערת אזהרה בלבד, משום שטרם עברה על שמו הבעלות. הוא מעוניין למכור. האם ניתן לרשום הערת אזהרה לטובת הקונה מיד לאחר החוזה או שיש להמתין לרישום הבעלות ע"ש המוכר בטאבו ורק אז לרשום הערת אזהרה ע"ש הקונה? תודה לעונים. לקריאה נוספת: מכירת דירה >>

    • רישום הערת אזהרה על הערת אזהרה
      עו"ד עזרא שרון | 20/06/2010 11:06

      ניתן לרשום הערת אזהרה לטובתך, גם כאשר לטובת המוכר יש רק רישום הערה- ובלבד שתינתן לכך הסכמת המוכר הרשום. יש לבחון לעומק האם יש בעיה כלשהי בגינה טרם נרשמה הבעלות על שם המוכר.

      • תודה שרון!  לת
        חן | 21/06/2010 00:53