כינוס נכסים

  • פירוק שיתוף במקרקעין
    נגה | 16/06/2010 10:43

    שלום, מוניתי ככונסת נכסים על נכס מסוים וניסחתי כבר הזמנה להציע הצעות לנכס. כעת שאלתי היא: מה הפרוצדורה לפרסום ההזמנה. באיזה עיתונים מותר לפרסם? בכמה עיתונים צריך לפרסם ולכמה זמן? כמה זה עולה פחות או יותר? מה הפרוצדורה לפרסום ברשומות? האם צריך לשלם אגרה וכמה? אשמח לעזרתכם האדיבה והמהירה, נגה

    • כינוס נכסים
      עו"ד טלי קסלר | 16/06/2010 13:13

      באיזה מסגרת מונית ככונסת נכסים? מכוח איזה חוק? חלק מההוראות ניתן למצוא בחקיקה ובתקנות הרלבנטיות. צריך לפרסם בעיתונים נפוצים. העלות כמובן תלויה בעיתון שבו בחרת לפרסם. לגבי הפרסום ברשומות - תמצאי את פרטי הקשר באתר של משרד המשפטים.

      • פירוק שיתוף במקרקעין
        נגה | 16/06/2010 13:40

        מוניתי ככונסת מטעם ביהמ"ש לפי חוק המקרקעין כשבמכירה בפירוק שיתוף ראיתי שחלה תקנה 66 לתקנות ההוצל"פ שעוסקת בזה. מה שרציתי לדעת ספציפית זה האם צריך לפרסם בעיתון אחד או שניים? האם צריך לפרסם גם בלוח מודעות של הלשכה וברשומות - אני מנסה ליצור קשר כל הבוקר עם משרד המשפטים ומעבירים אותי מאחד לאחד - אין מענה. האם פרסום בעיתון בלבד מספיק? האם יש לפנות גם לטאבו? הדברים לא ברורים מלשון התקנה.