רישום בטאבו של חברה קבלנית שפורקה

  • השלמת רישום דירה בטאבו כשחברה הקבלנית המוכרת פורקה
    רונן | 31/05/2010 14:19

    שלום רב, ללקוחותיי הערת אזהרה בטאבו לגבי דירה שרכשו בעבר. החברה המוכרת פורקה ונמחקה זה מכבר. כעת לקוחותיי מעוניינים לרשום הדירה על שמם בטאבו. כיצד ניתן להשלים הרישום כאשר החברה מחוקה (אין שטרי מכר חתומים, יפוי כוח מטעם החברה לטובת צד ג' וכו'). תודה.

    • רישום בטאבו של חברה קבלנית שפורקה
      עו"ד עזרא שרון | 01/06/2010 15:15

      צריך להחיות את החברה. אם כל הבניין לא נרשם- אני מניחה גם שתזדקק לשיתוף פעולה מצד כל הדיריים, ולא רק מרשייך

      • השלמת רישום דירה
        רונן | 01/06/2010 17:59

        ראשית, תודה על התשובה. בנוסף , היות והבניין רשום כבר כביית משותף ואף קיימת הערת אזהרה לטובת מרשיי על תת החלקה שלהם, האם ניתן לנקוט בהליך משפטי שבו יתבקש בית המשפט להורות לרשם המקרקעין להשלים את רישום הבעלות (בכפוף כמובן להמצאת אישורי מיסים, עירייה..), כלומר, לפנות לקבלת פסק דין הצהרתי. תודה רונן