השלמת עסקת מכר

  • תלונה על העו"ד ששכרנו
    ממזל | 12/05/2010 17:29

    שלום מכרנו בית לפני 9 חודשים שכרנו עו"ד שלנו לטובת הנושא- שילמנו לו במזומן בכסף שחור לפני כ3 חודשים התחילו הבעיות עימו: 1. היינו צריכים לקבל את אישור מס השבח ממס מקרקעין והא כל הזמן אמר שמס קרקעין חדרה לא שלח אליו , הוא טוען שהגיש את הקשה למס שבח מחתימת חוזה ב20.08.2009 ( 10 חודשים עברו מאז והוא טוען שעדיין המס שבח לא הגיע אליו,ל אחר שניסנו לצור עימו קשר בנושא הוא לא ענה . 2. ביזמתנו פנינו למס מקרקעין והם הוציאו לי אישור שבחודש פברואר הם שלחו אישור לעו"ד שלנו , למרות הכל ביקשתי שישלחו את האישור אליי הביתה ואכן האישור הגיע תוך יומיים . 3. מייד מסרתי את האישור של מס השבח לעו"ד של הקונה וכל זאת על מנת לשחרר לנו את הכסף שנמצא אצלו בנאמנות כבר 7 חודשים (100,000ש"ח. ) מצוין בחוזה כנגד אישור מס שבח ישחררו לנו את הכסף 4. התקשרתי לעו"ד של הקונה וביקשתי ממנו מסמך בו הוא מאשר את קבלת אישור מס השבח , 5. העו"ד של הקונה אמר שהעו"ד ששלי אמור להוציא לו שליח עם המסמכים הנותרים- למרות שלא מצוין בחוזה עוד מסמכים שאנו צריכים להעביר כבר שבוע העו"ד שלי לא העביר שום מסמכים והוא מתעלם מאיתנו ולא יוצר קשר עימנו , אנו מנסים בכל דרך לצור קשר עם העו"ד שלנו , אימיילים , הודעות כתובות , הודעות טלפוניות ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

    • השלמת עסקת מכר
      עו"ד עזרא שרון | 13/05/2010 10:03

      יש לדרוש, בתקיפו, מעוה"ד שלכם לא משתף פעולה. אם לא יצלח- ייתכן שהכי טוב זה לפנות לעו"ד אחר כדי להשלים את העסקה ולשחחזר המסמכים החסרים, ולשחרר לכם את כספי הנאמנות.

      • בקשה לעזרא
        מירב | 13/05/2010 11:09

        העו"ד מתעלם מאיתנו , שילמתי לו מיטב כספי לטפל בנושא הכסף בנאמנות אצלו בחשבון שלו ,הקונה רשמה על שמו את השיק והוא הפקיד בחשבון שלו . האם אני יכולה לפנות ללכה המשפטית? מה עליי לעשות?