הבנק לא מעביר הכסף - דיני משפחה

  • מימוש הסכפים שעוקלו
    shelina | 06/12/2009 01:08

    שלום רב השאילה שלי היא-אני מקבלת,,ליתר הדיוק לא מקבלת כבר זמן רב, מזונות דרך הוצל'פ כיוון שאביה של ילדה לא משלם למרות שיש לו אמצאים והוא אכן יכול, סתם כך מתוך שיעמום ורצון להתעלל בי . הוא לא נפגש עם הילדה כל חייה ,מדובר באב שמהווה פנים מכוערות של העולם אך לאחרונה הצלחתי לעשות לו עיקול והבאתי לבנק שלו הוראה מהוצל'פ על מימוש העיקול ב16/11/2009. למיטל ידיעתי תוך שבוע ימים הבנק מתחייב לשלוח צ'ק על הסכום שעוקל, וכך גם אמרה לי סגנית מנכל בנק דיסקונט בסניף בו מתנהל חשבונו של החייב. תגידו לי כמה זמן עד שאני אקבל את הצ'ק ? פקידים בהוצל'פ אומרים - לא הגיע עדיין צ'ק זה יכול לקחת חודש חודשיים. אני בטוחה שזה שקר כיוון שלא ייתכן שדואר עובד כול כך גרוע?!!!! כמה זמן בדרך כלל לוקחת פרוצדורה ומה עליי לעשות? אני מתוסכלת כבר מכול זה .

    • הבנק לא מעביר הכסף - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 06/12/2009 09:20

      יכול לקחת אפילו שבועיים שלושה מהרגע שהוצאה לפועל מקבלים את השיק מהבנק יחד עם זאת אם את רואה שזה מתעכב בקשי מראש ההוצאה לפועל להזמין את הבנק לדיון שייתן הסבר מדוע הכסף לא מועבר בהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום

      • תודה  לת
        shelina | 06/12/2009 16:21

        • אם מחזיקים כסף שהתקבל מבנק -מי אראי על כך?
          shelina | 06/12/2009 23:52

          האם אפשר לברר מי אחראי על כך שכסף לא מועבר אליי? הרי כולם בני בשר ודם , אולי טעות אנוש?