סיוע משפטי- דיני משפחה

  • סיוע משפטי לגבר
    ציקי | 30/11/2009 14:16

    שלום, בן זוגי התגרש לפני כחצי שנה ולו ילד כבן שנה וחצי. תשלום המזונות גבוה על הכנסה של 6,000 ש"ח ברוטו משלם 3,100 ש"ח בחודש. זאת בעקבות סיכום של עו"ד שייצג אותו. הוא הפסיק את ייצוג עו"ד כיוון שזה עשה טעויות רבות בתיק , בינהם פינות ופירצות רבות שהושארו ללא מענה ועתה גרושתו תובעת הגדלת מזונות. האם ישנו גוף אשר יכול לסייע לו מבחינה משפטית - היות ומצבו הכלכלי בכי רע - והוא נופל במבחן ההכנסה של הלשכה לסיוע משפטי במעט ? יש לציין כי יש לנו ילד נוסף בדרך - האם זוהי עילה מספיקה להפחתת מזונות ?

    • סיוע משפטי- דיני משפחה
      עו"ד מ. שיפמן | 30/11/2009 17:59

      שלום רב ילד נוסף לא מהווה בהכרח עילה להפחתת מזונות. יצוג משפטי ללא תשלום מתבצע בדר"כ, למיטב ידיעתי, ע"י המדינה (סיוע משפטי). בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר