תוקף של צוואה - דיני משפחה

  • צוואה
    אוסנת | 27/10/2009 09:57

    צוואה שהודפסה אצל עו"ד ובסופה יש חותמת של העו"ד תקפה? האם לא צריך חותמת נוטריון?מה ניתן לעשות על מנות להגביל את שינוי הצוואה בהמשך?להוסיף נספח שזוהי צוואתי האחרונה?

    • תוקף של צוואה - דיני משפחה
      עו"ד גיל שחף | 27/10/2009 21:33

      ככל הנראה מדובר בצוואה בעדים. עד אחד לא מספיק ויש לוודא כי שני עדים חתומים על הצוואה בנוסף לחתימתו של המצווה יש צוואות שנערכות בפני נוטריון. לא ברור האם הצוואה שנערכה היא כזו היה והצוואה תקפה ולא נערכת לאחריה צוואה תקפה אחרת, הרי היא הצוואה האחרונה והיא זו שקובעת. אין צורך להוסיף שום נספח אלא רק לוודא כי יש תאריך של מועד החתימה אני ממליץ לאור השאלות שלך להביא את הצוואה לבדיקה אצל עורך דין נוסף העוסק בתחום בברכה ובהצלחה גיל שחף, עו"ד מנהל הפורום