הסדרי ראיה - דיני משפחהח

  • מה אני צריך לעושה?
    אבי | 25/10/2009 17:53

    אישתי הלכה מהבית מיוזמתה לפני חודשיים חתמנו חוזה אישית על הסדריי ראייה לביתי בת השנתיים היא לא מסכימה שאני יראה אותה יותר הלכתי לבית דין לענייני משפחה והשופט אמר שאני צריך לעשות גישור שאלתי עד אז אני לא יוכל לראות את הילדה או שיש עוד משהו שאני יוכל לראות את הילדה

    • הסדרי ראיה - דיני משפחהח
      עו"ד מיקי חשמונאי | 26/10/2009 06:10

      אבי שלום, הליכי הגישור הינם בד"כ הליכים מהירים (ניתן לקבוע פגישות מיידית ובתדירות גבוהה) ולכן תוכל להעלות את נושא הסדרי הראיה מיד בפגישה הראשונה. היה ולא תפתר הבעיה, חזור לביהמ"ש ובקש מתן החלטה מהירה בהסדרי ראיה (לפחות זמניים) בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה