מזונות לבגירה

  • המשך- תשלום מזונות - אחרי גיל 18
    גלית | 22/10/2009 07:43

    מיקי שלום, תודה רבה על תגובתך. (לא הצלחתי להוסיף תגובה לתגובה שלך :-) ) יש לי שתי שאלות נוספות. 1. האם עליי לפנות לבית המשפט בתביעה חדשה או ניתן להגיש בקשה בתיק המזונות שנפתח לפני מס' שנים ובו הושג הסדר המזונות? 2. האם האבא יכול לדרוש שאני אשלם לו מזונות עבור הבן שאצלו (על אף שהוא כתב לי שהוא מוותר)?

    • מזונות לבגירה
      עו"ד מיקי שיפמן | 22/10/2009 20:17

      שלום רב אם ישנה פסיקה מהעבר בענין הבת אז צריך להפעיל אמצעי גביה בהוצל"פ. בברכה, מיקי שיפמן, עו"ד ומגשר

      • תודה,אבל אין קשר בין התשובה לשאלה....  לת
        גלית | 22/10/2009 22:45

    • מזונות לבגירה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 24/10/2009 20:41

      גלית שוב שלום, 1. יש להגיש תביעה חדשה שכן התיק הקודם נסגר עם מתן פסה"ד. 2. עפ"י ההלכה הוא אינו זכאי לקבל ממך מזונות עבור הבן שבחזקתו, אולם תמיד יכול להיות שיגיע פסה"ד הראשון שייפרש את ההלכה אחרת, וישית עליך השתתפות מסויימת (נכון להיום, כאמור, הדבר אנו קיים). בברכת שבוע טוב, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה