לחלופין

  • דחוף דחוף דחוף עו"ד יקרים
    אנונימי | 20/10/2009 21:16

    אחי גדול הגיש נגד גרושתו תביעת לשון הרע , ותביעה נזיקית על כך שהיא שיקרה עליו בנוגע לאלימות, ושבגללה הוא ישב 15 פעמים במעצר לשווא..הוא הפעיל חוקרים פרטים והביא מלא הוכחות לשקרים שלה , ולדברים הפלילים שהיא עשתה..השופטת אמרה שהיא מסתייגת מלתת פס"ד לטובת הבעל למרות שאין ספק שהאישה שיקרה ועשתה דברים כאלו, אבל במקרם של חיי נישואים כאלו זה אפשרי , לאחי אין צל של ספק שאם זה היה ההפך , וכך גם אמר לשופטת שהיא היתה פוסקת נגדו והיתה מחייבת אותו , טענה השופטת עוד מאין הוא מצפה שהאישה תביא את הכסף??וכי הוא צריך גם לחשוב על זה שזה כסף שיבוא על חשבון הילדים.בגדול זו אישה שעובדת ומתפרסת יפה מאוד, ומקבל ממנו בהסכם גירושין קרוב ל 10 נטו...השופטת אמרה שאם הוא יביא לה פס"ד תקדימי אשר מורה על פיצוי הבעל בכל הקשור ללשון הרע...ועל שקרים שבגלל ישב במעצר לשווא , אזי היא תשקול את הנל....לכן כאן אני צריך את עזרתכם... יש תקדימים כאלו ??או פס"ד כאלו בכלל בארץ /בעולם??

    • לחלופין
      אנונימי | 20/10/2009 21:22

      האם יש פס"ד שבהם האישה קיבלה פיצוי בגין לשון הרע נגד בעלה??שאם כן אולי זה המקוום לשיוויון?.

      • חוצפה!
        מיטל | 21/10/2009 00:42

        תקשיב אל תתיאש תחפש פסיקה אולי יש חוץ מזה הנמקה כזאת של שופטת בסק דין נראית לי שלא תעמוד בערעור חוסר שיוויון משווע וממילא לגבי הילדים - הם מקבלים מזונות! לא לוותר! אם יש הוכחות ונזק תבקש מבית המשפט שיכתוב את ההנמקה הזאת בפסק דינו כדי שתוכל לערער אם אתה רואה שאין מצב - יאללה תמחק את התביעה ותגיש חדשה, תשנה קצת ותגיש לבהמ"ש אחר באותו המחוז

        • מיטל תודה על העידוד-אבל אני צריך פס"ד
          אנונימי | 21/10/2009 10:22

          הכי מצחיק...עכשיו קראתי פס"ד יחיד במינו..הבעל ישב חצי שנה..האישה נשברה וטענה על דוכן העדים ששיקה..והשופטת חייבה אותה ב 15 אלף פיצוי....15 אלף על חצי שנה ....גם את המשטרה אי אפשר לתבוע כ"כ במקרה כזה שלא עשתה עבדותה ולא חקרה כמו שצריך...אבל במקרה אחר המאהבת של הבעל כן קיבלה פיצוי בגין לשון הרע , כשהאישה קראה לה זונה...זה ממש ביזיו..מה עושים?