שינוי החלטות בביהמ"ש - דיני משפחה

  • מדור ומזונות
    אדר | 14/10/2009 17:53

    שלום בדיון מזונות ראשון (מזונות זמניים) עורך דין מטעם הסיוע אמר ללא אישורי כי אנחנו מוותרים על רכיב המדור. הדבר נירשם בפרוטוקול. פיטרתי אותו ולקחתי עורך דין פרטי מהשורה הראשונה. האם יש סיכוי שהעורך דין הפרטי בדיון ההוכחות יצליח להחזיר את המדור או שהמצב הרוס? האם עורך דין טוב יכול לתקן את הנזקים בשלב ההוכחות ולהעלות את המזונות כאילו לא היה דיון ראשון מזונות זמניים גרוע מבחינתי? תודה

    • שינוי החלטות בביהמ"ש - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 14/10/2009 19:31

      אדר שלום, שמחתי לראות שקיבלת את ההצעה לפנות לעו"ד אחר (ללא קשר לכך שהוא עו"ד פרטי או מהסיוע), וכולי תקוה שתחושי יותר בטחון בייצוגו של זה. כדי להשיב באופן ספציפי על שאלתך יש לקרוא את כתבי הטענות והפרוטוקול, אולם אני מניחה שעוה"ד הנוכחי, שלדברייך הוא מהשורה הראשונה, יעשה את המקסימום כדי להציל את המצב. בהצלחה ובברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

    • תלוי למה לא נתנו לך מדור
      חביב | 15/10/2009 16:06

      מה הסיבה שלא קיבלת מדור? בן כמה הילד? יש לך דירה? שוכרת דירה?

      • תשובה
        אדר | 15/10/2009 16:13

        יש לי דירה בבעלותי שאני משכירה ובכסף מוסיםה עוד כמה מאות שקלים ומשכירה דירה בעיר אחרת

        • תשובה
          שולה | 15/10/2009 16:20

          בגדול, את אמורה לקבל רק מה שאת משלמת (על הקטין) זאת אומרת - לא משנה מי יהיה העו"ד שלך, סביר להניח שתקבלי השתתפות רק על ההפרש.. אגב, דמי טיפול קיבלת? חוץ מזה יש לי שאלה אלייך, לא לפורום, ***צונזר ע"י המערכת- השארת פרטי התקשרות בניגוד לתקנון האתר***

          • תשובה
            אדר | 15/10/2009 20:01

            איזה דמי טיפול... העורכת דין של הצד השני זרקה אותי ואת העורך דין שלי לכל הרוחות מדרישותינו,העורך דין שלי נכנס ללחץ והגיב בוויתורים להפתעתי

            • תשובה
              סימה | 15/10/2009 20:06

              תעשי טובה תשלחי לי מייל אני לא יכולה לכתוב לך כאן בחופשיות המייל שלי מופיע בתגובה הקודמת (תפתחי אפילו מייל פקטיבי בלי השם שלךאם זה מה שמפריע לך... פשוט פה אין לי אופציה לכתוב לך מסר אישי)