אין קשר להיותכם נשואים או לא

  • מאוכזבת מהייצוג
    אדר | 10/10/2009 16:36

    שלום אני בתביעת מזונות וקיבלתי ייצוג מהסיוע המשפטי. אני מאד לא מרוצה ולדעתי העורך דין לא מהתחום וגם לא מנסה ללמוד את החוקים. האם כדאי אחרי דיון אחד להחליף לעורך דין פרטי שיערער על הדיון הראשון וימשיך לייצג אותי או שלהשאיר כבר את העורך דין ? אני ממש מרגישה לא מיוצגת ולצד השני עורכת דין מעולה מצד שני הבנתי שמכיוון שלא היינו נשואים בית משפט נוהג לפסוק בסביבות ה2000 שקל בכל מיקרה תודה

    • אין קשר להיותכם נשואים או לא
      רובי | 10/10/2009 20:55

      כמה מרוויח האב ובן כמה הילד?

      • תגובה להדר
        יריב | 10/10/2009 21:22

        ארצה להייעץ עמך לגבי משהו ואוכל גם לחלוץ מניסיוני אודה לך אם תשלחי לי מייל ל **** צונזר *** הפורום אינו משמש במה לפרסומת אישית *****

        • תגובה למחיקה
          יריב | 10/10/2009 22:54

          ממש לא פרסומת אישית אני לא עו"ד אני אדם שנמצא במצב דומה לשלה אדר, אנא השאירי מייל ואצור איתך

    • ייצוג ע"י עורך דין - דיני משפחה ודיני ירושה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 11/10/2009 14:17

      אדר שלום, לא ברור למה כוונתך "עורך דין שיערער על הדיון הראשון" - האם ניתנה באותו דיון החלטה כלשהי אשר אינה מקובלת עליך ? הדבר החשוב ביותר הוא לסמוך על עורך הדין שמייצג אותך. יש עו"ד טובים ופחות טובים, הן במגזר הפרטי והן בין עוה"ד של הסיוע. לגבי המזונות - אין קשר בין גובה המזונות (לילדים) שפוסקים לבין העובדה שהייתם או לא הייתם נשואים. המזונות נפסקים בהתאם לצרכי הילדים ומנגד - יכולתו הכלכלית של החייב במזונות. בברכה, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

    • אדר
      יוגב | 12/10/2009 00:08

      אדר אודה לך אם תפני אליי לכתובת המייל שמופיעה במדור דרושים באתר זה, תחת שמי "יוגב". שנינו נמצאים באותו המצב והייתי רוצה להתייעץ איתך ןלתרום לך מניסיוני (איני עו"ד) תודה