היוון זכויות עתידיות - דיני משפחה

  • חישוב לאחר איזון
    ש | 09/10/2009 09:55

    לאחר ביצוע איזון אקטוארי לפי ההסכם , ההפרש בין זכויות הפנסיה הצבורות לאורך 20 שנה בשיתוף היה אלף שקל לדוגמא. איך מחשבים את הסכום הטוטאלי אם הוחלט להוון את הזכויות.?

    • היוון זכויות עתידיות - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 09/10/2009 18:38

      שלום רב, במקרה שנערך החישוב ע"י אקטואר, מומלץ לברר איתו מהי דרך החישוב הנכונה. בברכת חג שמח, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה