העברת זכויות בדירה לשם הילדה - דיני משפחה

  • להעביר את החלק שלי לילדה שלי
    רא | 09/10/2009 07:37

    הדירה רשומה עלי ועל בעלי אני רוצה להעביר את החלק שלי לילדה שלי אבל בעלי מיתנגד. האם אני יכולה להעביר את החלק שליי ללא הסכמתו?

    • העברת זכויות בדירה לשם הילדה - דיני משפחה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 09/10/2009 17:50

      שלום רב, בהחלט כן, אלא אם כן בעלך יפנה לביהמ"ש ויוציא צו מניעה. בברכת חג שמח, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת מנהלת פורום דיני משפחה

      • זה אומר שבחלק שלי אני יכולה לעשות מה שאני רוצה
        רא | 10/10/2009 13:17

        אבל הוא לא אוהב את ביתי ואז מה היא תבוא לגור אצלו עם בעלה

        • זה אומר שבחלק שלי אני יכולה לעשות מה שאני רוצה
          רא | 10/10/2009 13:21

          אבל בעלי לא אוהב את הבת שלי אז היא תבוא לגור אצלו עם בעלה ותגיד הנה אני רשומה על חצי דירה לא נשמע לי הגיוני

          • פיתרון - פירוק השיתוף במקרקעין
            שבלולון | 11/10/2009 08:38

            את יכולה להגיש לבית המשפט בקשה לפירוק השיתוף במקרקעין וכך הוא שתמכרו את הדירה - הוא שהוא ישלם תשלומי איזון או משהו כזה (אני לא עו"ד...) תשאלי בפורום של דיני מקרקעין