עלות ייצוג בענייני ירושה - דיני משפחה ודיני ירושה

  • האם שכר טירחה של 20.000ש מצדיק את זה..
    ירוחמי | 01/10/2009 18:27

    שלום לכם,פנינו לעורך דין,שיעשה צו ירושה,לא מסובכת ,פירוק שיתוף ומכירת הדירה.[יש לציין שהדירה שווה כ150.000ש]ועל זה העו"ד ביקש 20.000 ש.האם זה מוצדק?וכמה זמן לוקח לעשות צו ירושה?והאם ניתן להגיש בקשה לפירוק במקביל לצו ירושה?וכמה זמן זה יכול חהיות כל התהליך כולל מכירת הדירה? תודה יהודה

    • עלות ייצוג בענייני ירושה - דיני משפחה ודיני ירושה
      עו"ד מיקי חשמונאי | 03/10/2009 21:09

      ירוחמי שלום, כל עו"ד יכול לדרוש כל סכום שנראה לו הולם לעבודתו (למעט מקרים חריגים בחוק) ולכן אם אינך רגוע בעניין הסכום הנדרש, קבל הצעת מחיר מעו"ד אחר/ים. בהצלחה ובברכת חג שמח, מיקי חשמונאי, עו"ד ומגשרת

      • תודה על תגובתך...
        ירוחמי | 04/10/2009 10:13

        מהמשפחה פנו לעורכת דין,וביקשו ממנה למכור את הדירה לכן היא נקבה בסכום הזה.א ב ל יתכן שלא צריך לעשות פירוק שיתוף. כי היא לא מיצתה את האפשרות שכולם מסכימים למכור הדירה ללא פירוק שיתוף.האם העו"ד היתה צריכה למצות את התהליך?להודיע לכל היורשים שבמידה ומישהו לא מסכים אזי פונים לפירוק שזה יקח זמן וכסף? תודה וחג שמח יהודה